Cursos
Consorci per a la Normalització Lingüística
El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de català per a adults (a partir de 16/18 anys) de tots els nivells a la majoria de poblacions de Catalunya.
Escoles Oficials d'Idiomes
Les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) són centres públics, no universitaris, d'ensenyament d'idiomes moderns a adults. Els certificats de les EOI són reconeguts arreu de l'Estat espanyol, són els únics oficials i es poden obtenir tant en convocatòria oficial com en convocatòria lliure.
Sara Marugan
​Presentem diferents cursos per ajudar-te aprendre català sense problema. Inscriu-te en un dels nostres cursos.
Cursos: Serveis Lingüístics Universitaris
Universitat Rovira i Virgili
Marc teòric, expressió escrita (tipologies textuals: argumentació i exposició; propietats textuals; convencions gràfiques i estilístiques), expressió oral (correcció, construcció del discurs, llenguatge no verbal), repàs de gramàtica (ortografia, morfologia, sintaxi, lèxic i semàntica)
Universitat de Barcelona
Els cursos de llengua catalana dels Serveis Lingüístics (SL) de la Universitat de Barcelona (UB) s’adrecen especialment als col·lectius universitaris, tot i que estan oberts al públic en general; s’imparteixen majoritàriament en modalitat presencial en diferents centres de la UB, agrupats en tres períodes: primer semestre –cursos que comencen entre l’agost i el desembre–, segon semestre –entre el gener i el maig–, i estiu.
Universitat Politècnica de Catalunya
Aquest curs és imprescindible per presentar-te als exàmens interuniversitaris organitzats a la UPC i obtenir el certificat oficial de nivell superior de llengua catalana homologat amb el de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'un curs semipresencial de 75 hores totals en què t'ofereixen superar l'examen oficial de la CIFALC.
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest curs de català en línia l’estudiant trobarà un entorn digital que afavoreix l’aprenentatge i la pràctica de l’idioma, i disposarà d’una àmplia varietat d’activitats i de possibilitats d’interacció amb la resta de companys de l’aula.
​
Altres Cursos
Eines per a l'autoaprenentatge
Cercós, S. (2014) Nivell superior : curs de llengua catalana : C2. Barcelona: Castellnou
Manual per a l'ensenyament i l'aprenentatge del català d'acord amb els nivells, la metodologia i les orientacions que emanen de les directrius establertes pel Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i en especial dels programes de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i de l'Institut d'Estudis Baleàrics del Govern Balear. Solucionari disponible.
Recurs 4
Este es un párrafo. Haz clic en Editar texto o doble clic en el cuadro de texto para editar el contenido.
Recurs 5
Este es un párrafo. Haz clic en Editar texto o doble clic en el cuadro de texto para editar el contenido.
Recurs 6
Este es un párrafo. Haz clic en Editar texto o doble clic en el cuadro de texto para editar el contenido.
Materials de consulta
Guies de pronunciació del català
El web Guies de pronunciació del català té per objectiu oferir materials per a l’aprenentatge de la pronunciació del català que aborden la pronúncia del català des de l’articulació dels sons del català que poden resultar difícils, l’aprenentatge de la prosòdia lligada a actes de parla propis del català i la disposició corporal dels usuaris abans i durant les pràctiques que es proposen.
Diccionari de sinònims de frases fetes de M. Teresa Espinal
És un diccionari conceptual d’expressions lexicalitzades: sota conceptes, agrupa informació gramatical i lingüística referida a expressions lexicalitzades de naturalesa gramatical diversa, allò que en gramàtica tradicional s’han anomenat genèricament locucions i frases fetes.
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans
El Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans és un diccionari general perquè recull les unitats lèxiques de la llengua, tenint en compte la variació que hi ha en el seu si. Per això conté paraules pròpies del lèxic comú al costat de paraules clarament marcades per la seva localització geogràfica (variants dialectals), pel seu ús en un grup social diferenciat (variants socials) o per la pertinença a una àrea del saber determinada (paraules de lèxics especialitzats).